Talentul de unul singur nu este de ajuns, pentru a-l dezvolta este nevoie de ambiție și perseverență, de multă muncă, dar și de sprijin financiar și mentorat pentru a se perfecționa și desăvârși.

“Adoptă un talent”, se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, care provin din familii social vulnerabile, sprijinindu-i pentru a-și dezvolta, perfecționa și promova potențialul.
Aurora Trust va acoperi costurile materialelor și instrumentelor necesare studiului și dezvoltării talentului, achitarea taxelor de participare la cursuri și concursuri locale și naționale.
Va pune la dispoziția, fiecărui copil, un mentor, care va lucra individual cu copilul în baza unui program prestabilit.
Pe lângă faptul că vor fi sprijiniți financiar, copiii vor avea șansa de a interacționa cu specialiști din domeniul ales, prin intermediul sesiunilor periodice de discuții și al atelierelor de creație, organizate de Aurora Trust, cu sprijinul unor profesori și specialisti de profil.
De asemenea, copiii vor fi invitați și încurajați să își facă cunoscut talentul în cadrul evenimentelor care intenționăm sa le organizam cu această ocazie.