Adoptă un Talent!

Aurora-schimbam destine

Proiecte în derulare

Domenii de implicare

SOCIAL

Pentru mulți dintre semenii noștri, viața este foarte dificilă, de aceea, Aurora Trust, va dezvolta şi implementa programe sociale, destinate copiilor și femeilor din comunităţile aflate în dificultate, în vederea susţinerii integrării acestora în viaţa socială şi asigurarea dreptului la o viaţă autonomă, împlinită şi decentă.

EDUCAȚIE

“O copilarie fara griji”, acesta este sloganul nostru, vom crea proiecte, care le vor oferi copiilor din familiile social vulnerabile, accesul la educaţie. Scopul nostru este să investim activ în copiii de azi, pentru a-i ajuta să devină promotorii valorilor si bunastarii. Le vom oferi posibilitatea de a merge la gradinita si scoala, acoperind costurile pentru mâncare, rechizite, cărți și toate cele necesare.

CULTURĂ, ARTĂ, SPORT

Talentul este abilitatea de a-ţi găsi propriul destin, spunea Tomas Mann, din acest motiv, Aurora Trust, va oferi copiilor talentati, din comunităţile social vulnerabile, susţinere constantă, si  va lucra individual cu copilul in baza unui program prestabilit pentru a contribui la imbunatatirea destinului prin dezvoltarea talentului.

pic

Voluntari

Oamenii sunt cea mai valoroasă resursă a comunității 

Evenimente

Le oferim copiilor din comunităţile social vulnerabile zile de neuitat, cadouri și surprize

Căutăm Talente

Descoperim, perfecționăm și promovăm potențialul copiilor talentați

Rețele de socializare

Alătură-te comunității noastre

Cine suntem

CINE SUNTEM?

”Aurora Trust” este o asociație obştească neguvernamentală, apolitică, nonprofit, constituită prin libera manifestare a voinţei persoanelor asociate, care isi propune sprijinirea si promovarea voluntariatului, acordarea de asistenta persoanelor social vulnerabile, descoperirea, perfectionarea si promovarea talentului copiilor din familiile social vulnerabile, dar si promovarea drepturilor femeilor si copiilor, facilitarea accesului femeilor din mediul rural la diverse programe de formare profesionala continua si formare avansata și promovarea egalitatii de sanse pentru integrarea lor in societate etc.

SCOPUL

Aurora Trust a fost creata din dorinta fondatorilor sai de a contribui la crearea unei lumi mai bune si pentru ca bunatatea este singura investitie care nu da niciodata faliment, asa cum spunea Henry David Thoreau, noi suntem siguri ca doar asa vom deveni bogati si ca bogatia sufletului este inepuizabila si de nepretuit.

Parteneri

Parteneri

  • namaste

Ești interesat?

Dacă crezi că fiecare din noi poate contribui la schimbarea în bine a societății noastre, dacă crezi că lumea poate deveni mai bună începând cu tine, poți contribui și tu la eforturile noastre de a genera schimbarea în bine a comunității. Oricine se poate implica în proiectele Aurora Trust ca donator, voluntar, redirecționând 2% din impozitul pe venit sau prin sponsorizare

pic